sábado, noviembre 25, 2006

Nos vamos a Benidorm

Quedamos a las 7:30h en la plaza del Cau.

La carrera es a las 10:00h y hay que recoger dorsales, cambiarse, calentar, etc.

Saludos.

32 comentarios:

roskero dijo...

Quina enveja m'heu donat!!!
Un pardalet m'ha dit que heu estat tots molt bé, dins de lo que cal esperar d'un dia molt traicioner.
També m'ha dit que Sergio ha estat rondan el temps previst i aixó m'ha alegrat bastant.
Em Mugi i Xenxe, m'ha dit el pardalet que han fet un temps prau bo. La resta, han patit el rigors de l'homitat i el calor...però pense que hi ha algo més...que hi ha que netrenar un poquet més...jejeje.
Be, xicots, que mol bé i a seguir aixina!!!
Salut
Salut

Sergio dijo...

Hola, la veritat es que si que va fer un dia prou traicioner. Feia una calor considerable i no corria gens de brisa que ajuda prou a refrescar l'ambient. Total, per lo que a mi respecta estic satisfet pero volia haber-me apropat més a 1h 30m... m'he passat 4 minuts. La pujaeta pel Rincon de Loix es dureta i es fa perdre prou temps.
També passa una cosa, hi havien tants corredors en la eixida que es perd molt temps fins que el tapò inicial es lleva. Pero bé, al final 1h 34m.
Els demes molt be també, cadascú al seu ritme. Mugi està molt fort i aixo que per circumstancies no ha pogut dur una seguida bona d'entrenament.
En breu, publiquem els temps de tots.
Saluts.
Roskero, que no es done ja més enveja i possat a correr ja!!

roskero dijo...

Apunteu els temps reals:
Mugi: 82 - 1:24:40
Xenxe: 126 - 1:28:20
Segio: 321 - 1:34:20
Isidro: 371 - 1:36:29
Emilio Ber. 876 - 1:50:44
Emilio Jaen 905 - 1:51:54
Lucio: 936 - 1:53:09
Eliseo: 974 - 1:54:19
César: 1017 - 1:56:35
Trescastro 1108 - 2:00:06
Rafa dome. 1249 - 2:09:25

Hi han 3 participans més de Castalla que no s'han inscrit pel Club i no els trobe. Aquest podríen formar part del Club...animeu-los!!
Quina enveja SANA en doneu TOTS vosaltres!!!!
Salut

Anónimo dijo...

Soc el Xenxe. Els temps están mal, joer que merda, desde la pistolada inicial, q vaig encendre el crono, fins el final el meu temps va ser de 1.27.30, i no de 1.28.20. A mes, el mugi va fer 1.23.58. Menuda merda. si a mes al entrar a meta marcava eixe temps. vinga roskero, a vore si t has enganyat,ejejjej. fins altra i apuntat a la següent.

Anónimo dijo...

YEEE, JA HO HE VIST TOT. EL TEMPS OFICIAL ES EL Q CONTA, Q ES Q JO T HE DIT. I EL TEMPS REAL ESTÁ MAL, PQ DE NORMAL ES EL TEMPS Q ES CONTA DESDE Q PASES PER DABALL D L ARC QUANT IXES I QUANT ARRIVES, IPER TANT, SEMPRE, TE Q SER INFERIOR AL OFICIAL, ES DIR, Q ESTA MAL CALCULAT.

roskero dijo...

SI ES UNA MERDA O NO, JO NO ENTRE.
SOLS HE TENGUT LA PCIENCIA DE BUSCAR-VOS I POSSAR LO QUE HE VIST AL LLISTAT OFICIAL.
HE POSSAT EL TEMPS REAL QUE DIU EIXE LLISTAT.
A LA PRÒXIMA, HO BUSQUEU VOSALTRES...
DE RES.
De totes maneres, com es nota que no has participat en una gran carrera on poden participar fins 20.000 atletes...eixos sí que tenen que tenir el crono molt més "desajustat"...jejeje
O sinos, qué en dius del marató de Novayork...que pot ser una participació de més de 45.000 participants...
COLLONS, DE TOT MOS TENIM QUE QUEIJAR!!!!
Salut
Salut

Anónimo dijo...

Roskero em pareix molt bé que aprofites l'espai dels blogs per opinar el que cregues oportú, però a internet, les majúscules són l'equival.lent a pegar crits. Queda molt mal que ho faces, i més a llocs com aquest on ningú es clava en ningú. Respecta si vols que es respecten.

Anónimo dijo...

Ah! I per cert Xenxe, tens raó el Roskero no s'entera: els temps que ha posat no són correctes. Els bons els podéu descarregar de http://www.prensaynoticias.com/m_m_masculino.pdf

roskero dijo...

Perdó. Mil perdons ¿vale?.
Bé, jo sols he posat lo que está al llistat de: www.carreraspopulares.com.es/v4-resultados/index.html

Res més. Si no saben calcular els informàtics, no es cosa meua, aixina com si s'han equivocat al fer els llistats.
Per tant, crec que no hen meresc eixa manera de menyspreciar el que he escrit sobre les marques.
I per a la vostra informació, el anònim de dalt...es que es veu que no sab ni llegir.
Si t'has fijat bé, a la adresa que poses " http://www.prensaynoticias.com/m_m_masculino.pdf " están els temps que he possat jo... i ja está bé de menyspreciar a la gent!!
Salut

Sergio dijo...

¡¡UN POQUET DE TRANQUILITAT, PER FAVOR!! (Sí, ho dic pegant un crit)
A vore si ara anem a montar la 3ª guerra mundial per un minut de merda! Que el temps que hi ha que mirar es el de la satisfacció de fer i acavar una carrera el millor que uno pot.
Ademès, el tema dels temps oficials està molt clar i més en una carrera com la de Benidorm que està tot està controlat amb chip i no hi ha posibilitat de error (no se el que esteu discutint.. si hi ha un error en carreraspopulares, es que me la bufa).
El temps que jo mire es el que em marca el meu rellotge que no s'enganya mai: el punxe quan comence i justetet quan acave.
Saluts.

Anónimo dijo...

Roskero, abans de criticar la capacitat lectora dels demés hauries de revisar l'ortografia als teus posts, que deixa molt que desitjar.
Si vols ho parlem a altre lloc més adequat: peexcalibur@gmail.com , ó inclús cara a cara.

roskero dijo...

Bien, pues como yo soy castellanoparlante, creo que hago bastante con intentar ser, por lo menos, entendible y creo que a tu perfección de escritura nunca voy a llegar. Así pues, mis comentarios van a ser en castellano.
Me preocupo de hacerme entender, más que de escribir en un valenciano perfecto, que también.
No creo en la necesidad de que me des lecciones de valenciano, entre otras cosas porque se me dan muy mal los idiomas y sería una pérdida de tiempo por tu parte.
De todos modos, no me dices nada de lo que he comentado de la dirección: http://www.prensaynoticias.com/m_m_masculino.pdf
Aunque no merece la pena, como muy bien dice Sergio, discutir si un minuto más o un minuto menos. Lo importante es que se está participando en carreras y que cada vez hay más del Club Atletisme Castalla ( y no ) que hacen acto de presencia en ellas. Eso quiere decir que hay gente que tiene ganas de hacer algo positivo, como entrenar, juntarse de vez en cuando para cambiar impresiones, sobre todo después de una prueba. Eso es lo importante, lo demás ( el tiempo realizado ) es casi secundario, anecdótico y que sirve sólo para ver una progresión en la preparación de una temporada.
Por otra parte, peexcalibur, creo que harías bien en echar una mano en la organización de la prueba del día 17. Hace falta gente y qué mejor que tú y de paso cambiamos las impresiones que quieras.
Xenxe no te cabrees por un mal listado, y no abuses antes de una carrera, que ya me lo han chivado...jejeje: has hecho un triatlón entre el viernes y el domingo...estás como una chota!!!
Por cierto, Sergio, ¿vas a correr en Aspe o en Castalla, el día 17?
Salud

Club Atletisme Castalla dijo...

Si anem a utilitzar aquest blog per a fer comentaris inoportuns fora de tema amb descalificacions personals, ens vorem obligats a moderar comentaris i no publicar els que ens pareguen incorrectes.
Como no volem fer de censuradors, anem a colaborar tots i anem a xarrar com a persones que som, no creeu?
Salutacions.

PD: anime'm a la gent de Castalla que fa Mitjes i no pertany al Club a que s'apunte amb nosaltres.

Sergio dijo...

Be, si ens posem a traure faltes d'ortografia a tot el mon crec que no acavem mai... I dic tot el mon.
Canviant al tema que ací ens preocupa.
No faré Asp, ni jo ni ningú del Club que jo sàpiga. Ens quedem ací a fer la de muntanya.
Primer perque es molt xula (les de muntanya son mes boniques que les Mitjes realment)
Segon perque si no fem nosaltres les carreres d'ací quin exemple estem donant
I reconec que la de Asp m'agrada molt pero quan no toca, no toca.

Anónimo dijo...

Soc el Xenxe.
Yeee, perdoneu si he dit alguna cosa roina, simplement comentava q les calculs estaven mal. tampoc volia q aparentara q estava pegant una reprimenda a roskera,cosa q no es així. la gent del club li estem agraïts pel seu interés i per posar les temps, pq el q importa es l intencío. El meu "cabreig", si es pot dir així anava cap al informatic dels temps (tots son iguals,jjeje, tenen 32 i emulen per tindre 25,ejejej). vinga, ja sabeu lo expresiu q soc, pero q no tinc mai mala fe de queixarme de ningú. Per cert, si es així, vaig fer cuatriatlon, pq divendres vaig fer 2000 metres de natació, dissabte de vesprada vora 40 km amb bici de muntanya per la serra, i de nit festa als moros, i despres mitja,ejjeje. ara, no ho torne a fer. Per cert roskero, estàs tu molt posat amb tot. a vore si per fi dius qui eres, pq sino es dire mariñas en compte de roskero.AEeuuu i gràcies a tots.

Anónimo dijo...

correcció de la falta d ortografia de la línea 4:

roskera --> roskero (mil peldones)

Anónimo dijo...

Madre de dios como estamos, por unos momentos se ha notado el ambiente un "poquito" tenso.
Seguro que no hace falta llegar a moderar estos comentarios, ya se nota que estan todos más tranquilos, estoy seguro, y además, todos tenemos algo en común, el deporte.
Bueno, durante esta semana realizaré mi inscripción en el club y espero que la gente se anime a ello para cada vez ser más y hacer el Club más grande de lo que ya es.
La próxima media que tengo en mente es la de Santa Pola, y seguro, o por lo menos lo intentaré, mejoraré mi tiempo, que dicho de paso, ha sido pésimo en Benidorm.
En el km 16 "pinché las cuatro ruedas", estaba deshidratado, con escalofríos y el bello de punta (piel de gallina), de poco más y no llego. Ni tomé agua ni desayuné en condiciones antes de la carrera.
Pero bien, he salido contento y al mismo tiempo "cabreado" (por no ser más previsor), ya que después de un largo tiempo, más o menos año y medio, he conseguido volver a correr con normalidad, y ahora intento llevar un entrenamiento constante. Creo que notaré la mejoría rápidamente, en Santa Pola lo comprobaremos.
Ah!, no voy a poder estar el 17 en Castalla, una pena, porque tenía muchas ganas de conocer esta prueba y dar apoyo.
Nos vemos, un saludo a todos, y a soltar un poco más la adrenalina en las carreres y no en el blog.

Pd:roskero, ¿quién eres?, estoy intrigado, al resto los conozco a todos más o menos pero de tí no tengo ni idea.

roskero dijo...

Es verdad, necesitamos bajar la tensión y razonar: es más aportador que lo contrario.
Bien, creo que nos hemos puesto todos un poco alterados y pido a todos ( incluso a los anónimos ) perdón.
Veamos, si el 17 participáis todo el Club...¿quién organiza el tema?
Me han comunicado que el circuito transcurre por la sierra por entero ( cantera, Revolcador, Font de la Carrasca, Carrascal, Collado Replana, senda hacia Revolcador, Font de la Carrasca y vuelta a la cantera y meta )...casi nada...
Si se pretende cubrir el circuito en condiciones óptimas, se necesitan unas 16 personas...por lo que no me salen los números ( pues yo soy una de ellas, pero faltan unas cuantas...)
Por otra parte, ¿cuándo se hace alguna reunión para tratar el tema?
y ¿se hará algún día el circuito de reconocimiento? me gustaría pateármelo.jejeje
Bueno, cuando sepáis algo, ponerlo aquí y nos enteraremos todos al mismo tiempo ¿vele?
Salud

roskero dijo...

Ah, se me olvidaba:
Roskero viene de rosco, que quiere decir "cero".
Eso es lo que siempre me he llevado en casi todo...de ahí mi "nombre".
He dicho casi todo, pues en amistades, siempre he tenido más de un amigo y aquí veo que voy a hacer más grande mi"bolsa" de amistades.
Luis, hay que aguantarse esa curiosidad...jejeje
Salud

Anónimo dijo...

Mira, pues el nombre sí que lo tienes acertado.

Anónimo dijo...

Roskeo, tú lo q eres es un sinvergüenza, q no te atreves a decir qien eres. Pienso q eres un cobarde escondiendote tras un ridiculo apodo.
Menos esconderte y más hacer cosas.
Uno qe sabe de q pie cojeas.

Anónimo dijo...

Eso, eso!!!
Roskero ves qe aki no vas a tener muy llena tu bolsa jejejeje
Jódete

Anónimo dijo...

Jo no vaig a denfedre a ningu, però crec que els ultims comentaris es descalifiquen ells mateixa. Simplement per se anònims.
A més a més, i no sabent res de quí pot ser o no roskero, se li veuen ganes de fer coses, cosa que dels ultims comentaristes anònims...sols hi ha menyspreu.
Un legal

Sergio dijo...

Totalment d'acord amb el últim comentari. ¡Prou ja de descalificacions!!
Roskero dirà qui es quan li vinga en gana. Ademès, pense que no està ocultant-se de ningú.. està oferint-se a participar en reunions, a colaborar en carreres, etc. I no crec que eixe dia vinga amb una màscara.
Així que, sigues qui sigues, mès prompte o mes tard anem a coneixer-te. Curiositat tenim pero no fins el punt de caure en descalificacions.
Al menys roskero te un nom, alguns ni això... son anònims i s'atreveixen a insultar. A vore si vosaltres doneu la cara.
Jo la done, de fet esteu veient la meua foto.
Luis, una pena que no pudierais venir a la comida al final. Por cierto, no te preocupes si tuviste un mal día en Benidorm. Verás como en Santa Pola te sales!
Saludos.

Anónimo dijo...

Hay que ser menos demagogo: no podéis permitir en vuestro blog mensajes anónimos y luego decir que tienen menos valor que los firmados. Si pensáis eso, no dejéis que comenten anónimos, no?. Sergio, yo a tí no te conozco, y no sé si el de la foto eres tú o te las bajado de cualquier sitio: para mí eres un anónimo.
Lo que está pasando con Roskero se veía venir; cuando alguien va de enteradillo suele ser el blanco de las críticas.

Anónimo dijo...

El de la foto es Sergio. Yo lo corroboro.

saludos,
Anonimo

Anónimo dijo...

Jo no veig que roskero vaiga de listillo, perquè lo que ha dit, de moment, es corrècte. A més, pareix que té prou idea del que parla.
De totes maneres, a aquesta pàgina s'ha centrat una mica massa a una persona i crec que lo interessant es que tots donem la nostra opinió dels temes plantejats, deixan-nos lo personal a part.
Dit açò, comente que córrer 21 km. no deu ser cosa fàcil, inclús fent un temps de 2h i 20m. que es con anar quasi anat.
A tots els que heu participat a Benidorm, la meua enhorabona!!!
I, respècte al que diu roskero, a vore quants vos animeu a fer la del dia 17, anant, correns o ajudant.

Anónimo dijo...

A vore:
- Sergio, mira de colocar l'aninci de la prova del dia 17.
- fan falta minim 18 persones responsables. Per lo que veig, d'ací pot ser que hi hagueren 2 ó 3, encara en falten uns quants.
A vore, ¿voluntaris per al 17 ?
Un de l'Organització.

Anónimo dijo...

Perdó, Sergio, volia dir "anunci" al diariodecastalla, al tauló d'anuncis principals.
Bé, com veig que no s'anima la gent, propòse:
Fer una reunió per als voluntaris el dia 15 a les 20,00 en la adreça social del Club Altetisme Castalla (ja tenim el permís ).
Jo m'ancarregue de tota la logística ( fruta, aigua, cintes per a marcar el circuit, ...)
Marcaré el circuit el dia 16...qui vulga, pot ajudar-me. Será pel matí a les 10,00 des d'el inici del camí, davant de "fontcalent".
Espere vos animeu a tirar una maneta.
Un de l'Organització ( no fa falta dir noms ) jejeje.

Anónimo dijo...

Vinga, que la llista ja comença per als que van a estar de voluntaris:
Germán
Tonete
Toglis
Raquel
Rebeca
Roskero
...

Sergio dijo...

Jo no he dit que els comentaris anònims tinguen menys valor que els altres. Si son comentaris constructius i respetuosos tenen el mateix valor. El problema es quan van en insults i descalificacions. Ahi es quan perden tot el seu valor: el comentari i la persona que ho fa.
Dit això, si vullguera amagar-me crec que directament signaria com a Anònim. No em prendria la moléstia de inventar-me un nom, buscar-me una foto en Internet, possar eixa cara en totes les fotos de, per exemple, la Volta a la Foia i, damunt, crear-me un blog sencer amb eixa foto i un contingut inventat. Vinga, per favor! Si vols es dic a on visc i vens a ma casa a comprobar-ho.
Deixant el tema (no val la pena gastar paraules en açó mes temps), em pareix molt bona idea publicar els noms de la gent que s'ofereix a ajudar. Ademès, anem a possar-ho en portada.
Moltes gràcies a tots els que s'ofereixen; sense ells els demès no podriem còrrer. Bé, els que correm quan podem tambè intentem tirar una ma.
Saluts a tots.

roskero dijo...

Sergio, no merece la pena desperdiciar palabras. Yo, como me considero "agrediddo" verbalmente, no quiero entrar en más polémicas. Lo más fácil sería, no mostrar mi "nombre" e incluso pasar de opinar en este blog. Pero mis miras no son esas y voy a seguir tanto aquí con la palabra, como en el terreno con mi presencia, para que se puedan realizar pruebas de todo tipo por el bien de una gran mayoría que quiere participar en ellas y que les importa un pito todos los comentarios buenos o malos quese puedan hacer en estas páginas ( entre otras cosas porque ni saben que existen ).
Dicho esto, bienvenidas las buenas actitudes, opiniones y demás y, lo mejor que se puede hacer con las descalificaciones etc, es ignorarlas. Yo creo en la crítica CONSTRUCTIVA y además de aceptarla, es necesaria, porque distintos puntos de vista son los que hacen valer las cosas.
Sergio, a partir de mañana lunes 4, se podrán realizar las inscripciones en Catalla. Los dorsales se recogerán al mismo momento de hacer la inscripción. En Onil e Ibi, será a partir del día 5.
El otro día vi por tv comarcal que la participación del "Nostre Senyor Robat" fuen muy numerosa. Si pudiésemos llegar a la mayoría de esos participantes e indicarles esta prueba del día 17, sería muy interesante. Si han sido capaces de realizar 21 Km. por asfalto, creo que no tendrán ningún problema con 16 por sierra...siempre es más agradable y repercute menos muscularmente la sierra que el asfalto.
Saludos