lunes, febrero 05, 2007

Volta la Foia - Torna a Castalla

El passat 1 de febrer es va realitzar el traspàs de poders d'Ibi a Castalla, per a afrontar l'organització de la XXII Volta a la Foia de Castalla, que passa a mans del Club Atletisme Castalla.
Com es preceptiu, al acte aquest acudeixen els regidors d'esport i els presidents del 3 pobles, on es presenta el balanç econòmic així com les dades esportives de l'edició anterior. Cal destacar que el pressupost es de 25.000 € per a cubrir tot el que comporta la Volta a la Foia de Castalla i que es té que cubrir amb les aportacions dels tres Ajuntaments, Diputació d'Alacant, empreses privades i en la mitad de les quotes dels participans en la carrera ( l'altra mitat i la quota dels caminants, es destina a la campanya "Un juguete, una ilusión" ).
Els regidors d'Ibi i Onil ( el de Castalla no es va presentar ) han valorat positivament esta prova i s'han compromés a recolzar, més si cap, a l'Organització per a seguir augmentat la ja gran participació d'atletes i caminants.
La responsabilitat per a la Volta a la Foia de Castalla d'enguany recau, una volta més, en José María Silvestre, el qual confía en que es puga dur avant aquest projecte amb l'ajuda i col.laboració de voluntaris de Castalla.
Fem des d'ara mateix una crida de voluntaris per a l'organització de la prova. També esperem, siga qui siga el regidor d'esports de Castalla, tindre tot el recolzament que cal esperar d'ell.
L'objetiu es arribar als 1500 participans en les dos especialitats i seguir col.laborant en la campanya " Un juguete, una ilusión " .

Si vols col.laborar possat en contacte amb el Club. Moltes gràcies. Tota ajuda es poca per a organitzar un event d'aquest tipus.

No hay comentarios: